Tabi ki tüm tuşlari mause tıklamalari herseyi legal oyunun kendi fonksiyonlari kullanarak göndere bilirsin fakat biraz adresleri bulman için zaman harcaman gerekiyor.Sendpaket yerine executeremote ile key gönderimi mümkün mü acaba
bu kodlari nasil c# çevirebilirimTabi ki tüm tuşlari mause tıklamalari herseyi legal oyunun kendi fonksiyonlari kullanarak göndere bilirsin fakat biraz adresleri bulman için zaman harcaman gerekiyor.
enum e_KeyPress
{
KeyPressW = 7580592
};
__asm
{
mov eax, CallAdress
MOV ECX, DWORD PTR DS : [KO_PTR_DLG]
PUSH 0
PUSH PressKeyVisible //
call eax
}
ExecuteRemoteCode("60" +bu kodlari nasil c# çevirebilirim
Deniyim hocam tesekkür ederimExecuteRemoteCode("60" +
"8B0D" + AlignDWORD(KO_PTR_DLG) +
"6A" + // İstedene Parametre Degeri
"6A" + // İstedene Parametre Degeri
"BF" + AlignDWORD(CallAdress) +
"FF" +
"D7" +
"61" +
"C3" +
"90");
yenilerin yapabileceği birşey değil. ama öğrenmeye başlamanı tavsiye ederim.Phyton fixlendigine göre c++ da tuş gönderileri ve mouse calisiyormu öğrenmeye başlayalım şimdiden
bahsettiğin şey çalışıyor ama sadece 3 saniyeMacro tarzi veya Klavye tarzi birsey yapmak istersende LoadLibrary x3 libray import ederek kullana bilirsin tüm tıklamalar key veysayre çalişiyor. NTTGAME birseyler fixlemeye çalişiyor fakat kulağı tersten tutmaya çalişiyor![]()
Eğer çalışıyorsa gerçekten öğrenmeye değeryenilerin yapabileceği birşey değil. ama öğrenmeye başlamanı tavsiye ederim.
3 saniye derkenbahsettiğin şey çalışıyor ama sadece 3 saniye![]()
hook ve unhook oluyor sistem. enson vmware'yi dışarıdan yönetmeye çalıştığımız da yaşamıştım bunu3 saniye derken
Son mevzulardan sonra deneyim dedim macro kullanmıyorum ama ben de calisiyor sorunsuz.bahsettiğin şey çalışıyor ama sadece 3 saniye![]()