Slideshow
onlinehile
onlinehile

... FORUM KURALLARI ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YooVooYxD Çevrimdışı

YooVooYxD

16 Şub 2013
7,879
231
63
ben

FORUM KURALLARI

1: Artık "Aktif Üye" olmadan yeni konu açamazsınız özel mesaj atamazsınız. Aktif üye olmak için en az 20 mesajınız veya üyelik tarihinizin 1 yıldan eski olması gerekir. Lütfen spam niteliğinde mesajlar atmayınız.

2: Referanssız ve yeni üyeliklerden gelen satış tekliflerini ciddiye almayınız. Tbl, koxp, bilgisayar satıyorum diye dolandırılabilirsiniz. Kendinizi güvence altına almadan kimseye para veya ürün göndermeyiniz.

3: Forumdan yasaklanmış üyeler hakkında konu açmak, tartışma ortamı yaratmak ve reklam yapmak yasaktır.

4: Saygılı Olun: Diğer kullanıcılara karşı saygılı bir dil kullanın. Hakaret, küfür, kişisel saldırılar veya taciz kabul edilemez.Forumdan bu kullanıcı uzaklaştırılır.

5: Konu Dışı Mesajlardan Kaçının: Her mesajın ilgili olduğu konuya uygun olmasına özen gösterin. Konu dışı mesajlar ve spam yapmaktan kaçının.

6: Kişisel Bilgileri Paylaşmayın: Kendi veya başkalarının kişisel bilgilerini (telefon numaraları, adresler, kimlik bilgileri vb.) paylaşmaktan kaçının.

7: Reklam Yapmayın: Forumda Ürün veya hizmet tanıtımı yapan kullanıcılarımız sürekli konusuna güncel vs gibi flood şeklinde abartılı şeklinde spamlaması yasaktır.

8: Arama Yapın: Yeni bir konu açmadan önce, benzer bir konunun daha önce tartışılıp tartışılmadığını kontrol etmek için forumun arama özelliğini kullanın.

9: Anlaşmazlıkları Özel Mesaj Yoluyla Çözün: Kamuya açık tartışmalarda kişisel anlaşmazlıklara girmeyin. Bu tür durumları özel mesaj yoluyla çözmeye çalışın.

10: Bu kurallar, forumun daha düzenli ve herkes için daha hoş bir ortam olmasını sağlamaya yardımcı olmak içindir.

11: İfşa niteliği taşıyan konular açmak kesinlikle yasaktır.

12: Multi hesaplar kesinlikle yasaktır. Tespiti halinde ana hesabınız kalıcı olarak yasaklanabilir.

13: Konulara +++, güncel gibi konuyu üstte tutmaya yönelik mesajlar atarak forum kirliliği yaratmak yasaktır. Yönetici inisiyatifine bağlı olarak konu kilitlenebilir, hesabınız geçici veya kalıcı olarak yasaklanabilir. Sabit konu için @nobody ile iletişime geçebilirsiniz.

14: Forumda sağlık ve gıda ürünleri satışı yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sipirmin Çevrimiçi

Sipirmin

26 Mar 2021
1,332
1,063
113
33
Istanbul

ben guncel atan herkesi reportluyorum. ama degisen cok bir sey olmuyor.

W Çevrimdışı

waspacs

Yönetici

26 May 2022
243
377
78

ben guncel atan herkesi reportluyorum. ama degisen cok bir sey olmuyor.
Çekiliş konunuza yorum şartı eklediğiniz için atılan 7 up yorumu silindi, raporlarınıza da bakılıyor. Spam niteliğinde yorum atanların konusu kapatılıyor veya ilgili kişi uyarılıyor. Ne bekliyorsunuz, spam mesaj atan kişilerle ilgili yapılabilecek ne var?

W Çevrimdışı

waspacs

Yönetici

26 May 2022
243
377
78

1723262484714.png
Dün yapılan işlemler burada, spam mesajlara işlem yapılmadığını iddia ediyorsanız iddianızı kanıtlayın. Forum kurallarını çoğu kişi okumadığı için ilk seferinde genellikle banlamak yerine uyarıp özel mesaj ile uyarı aldıkları kuralı açıklıyoruz.

Sipirmin Çevrimiçi

Sipirmin

26 Mar 2021
1,332
1,063
113
33
Istanbul

Çekiliş konunuza yorum şartı eklediğiniz için atılan 7 up yorumu silindi, raporlarınıza da bakılıyor. Spam niteliğinde yorum atanların konusu kapatılıyor veya ilgili kişi uyarılıyor. Ne bekliyorsunuz, spam mesaj atan kişilerle ilgili yapılabilecek ne var?
o zaman bundan sonrakilere sadece begeni sarti koyayim. up sartini kaldirirm. tesekkurler bilgilendirme icin.

E Çevrimdışı

elisa33

Yeni Üye

13 Eki 2024
2
0
1

sa kolay gelsın xacs altyapılı euroko da pvp oynuyorum vmware de hata alıyorum yardımcı olabılecek varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...