Devam ediyor sanırım o yüzden bynoyaya hiç satmıyorumArkadaşlar önceden Byno vs. (ntt ortağı) sitelere gb sattıktan sonra ban yiyorduk o olay halen devam ediyor mu?
Legal isen Byno, illegal isen asla byno.Devam ediyor sanırım o yüzden bynoyaya hiç satmıyorum
Byno ya hiç bir zaman kanım ısınmadı zaten ne satış yaptım ne de alışverişLegal isen Byno, illegal isen asla byno.
Kopazarda sorun yaşanmıyor diye biliyorumkopazar, oyunfor gibi sitelere gb satıp ban yiyen oldu mi hiç 5 yıl içerisinde.
Ben 4 yıl önce oyunfor gb sattıktan sonra ban yemişti charım o günden beri oyunfor kullanmıyorum.
Anladışdı şehir efsanesi sanırım. Bir ekip yönlendiriyorum orayaBi rivayete göre yeniyor , ben denk gelmedim .
Bana da aynı şey oldu Klasgame üye olduktan sonra deathko, frienzko, devilko sms reklamları gelmeye başlamıştı. Numaraları engellemiştim artık gelmiyor sms.Hiçbir siteye gb satıp ban yediğim olmadı ama klasda üyelik açtıktan sonra pvp reklamları geliyordu bi ara SMS olarak, tesadüf mü bilmem ama hayatımda hiç pvp oynamadım diyebilirim
Hiçbir siteye gb satıp ban yediğim olmadı ama klasda üyelik açtıktan sonra pvp reklamları geliyordu bi ara SMS olarak, tesadüf mü bilmem ama hayatımda hiç pvp oynamadım diyebilirim