Yahu ucuzlar ile ne uğraşıyorsunuz babalar gibi IPTVBOXPRO varken . Dostlar dua edeceksiniz eğer öyle bleşçi ucuzcu değilseniz. www.iptv.cam dır sitesi
Owww sen direkt hedefi 12 den vurmuş konuyu kapatmışsın hacım. Iptvboxpro candır can. Öyle az donuyo arada bir donuyo olayı yoktur diğer zırtlar gibi. Sen de paraya kıyanlardansın yani helalYahu ucuzlar ile ne uğraşıyorsunuz babalar gibi IPTVBOXPRO varken . Dostlar dua edeceksiniz eğer öyle bleşçi ucuzcu değilseniz. www.iptv.cam dır sitesi
Ne yalan söyleyim tavsiyenden mnce görmüştüm ve pahalı gelmişti bende topa girmedim yani belki dolandırılırım falan diye ama yorumları görünce biraz daha araştırdım bastım parayı bend aldım kalite ilk anda belli ediyor kendini zaten.Yahu ucuzlar ile ne uğraşıyorsunuz babalar gibi IPTVBOXPRO varken . Dostlar dua edeceksiniz eğer öyle bleşçi ucuzcu değilseniz. www.iptv.cam dır sitesi
dm yardımcı olabilirimDizi/film platformlarının içeriklerini güncel paylaşan altyazili olan birde maç yayınlarını sorunsuz veren güzel bir iptv arıyorum yardımcı olabilecek varmi?
uygunsa bende alabilirimdm yardımcı olabilirim
dm den ulaşabilirsin aklındaki rakamı yazarsanuygunsa bende alabilirim
Kaliteli birşeye benziyor da kredi sistemini tam çözemedim haftadan haftaya takımın maçını izlemek için ne kadar bi kredi gerekiyorGermanyQ ben buradan kullanıyorum. çok nadir donma yapıyor. önerebilirim.