Slideshow
onlinehile
onlinehile

⚔️NJORDKO MACRO⚔️|⚡KNIGHT ONLINE MACRO⚡|⚡NJORDSOFTWARE.COM⚡|⚡SANAL PC KURULUMU⚡

njordsoftware Çevrimdışı

njordsoftware

njordsoftware.com

12 Şub 2023
1,061
193
63

NjordKO Macro Nedir ?
  • Temeli görüntü işlemeye dayanan, stabil çalışan, kullanımı kolay ve size zaman kazandıran Knight Online makrosudur
  • NjordKO Macro Genie, altı kullanıma yönelik geliştirilmiştir
NjordKO Macro Özellikleri Nelerdir ?
  • Vip Depolama
  • Silah Değiştirme
  • Otomatik TS Kullanımı
  • Silah Ve Zırh İçin Magic Hammer Kullanımı
  • Magic Bag'den Yedek Silah Alma
  • Upgrade Yapabilme
  • Pazar Flood Atabilme
  • Zamanlanmış Görevler
  • Oto Login
  • Etkinlik Giriş (B + Sağ Tık + Sol Tık)
  • Makroya Ait Tüm Özellikleri Görmek İçin Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz.
Diğer Bilgiler
  • Tek el silah kullananlar için 31 adet, çift el silah kullananlar için 15 set silah değiştirebilir.
Önemli Bilgiler
  • Fiziksel bilgisayarlarda makronun çalışabilmesi için klavye ve mouse bağlı olması gerekmektedir. Sanal bilgisayarlarda gerekmez.
  • Windows 7 ve üzeri x64 işletim sistemlerini destekleyecek şekilde tasarlandı.
  • Sanal bilgisayarlarda kullanılabilir.
  • Ürünü satın almadan önce sitemizden ürünü detaylıca incelemenizi öneririm.
  • Ürünü kullanacağınız job'a ait kullanım videosunu sitemizdeki videolar kısmından videoyu ilerletmeden izlemenizi öneririm.
Sanal PC Kurulumu
  • Sanal PC kurulumu için 0506 168 93 93 numaralı telefondan veya @18March dm ulaşabilirsiniz.
  • Makro ile ilgili konular için sitemizin iletişim kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Web Site
https://njordsoftware.com/

Videolar
https://njordsoftware.com/#Videos

İletişim
https://njordsoftware.com/#Contact

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

uYaR

Aktif Üye

20 Şub 2023
67
6
8

hayırlı uğurlu olsun teşekkürlerin içinde rica ederim vazifemiz bol satışlar :)

Suprim_H Çevrimdışı

Suprim_H

Aktif Üye

6 Şub 2023
144
31
28

eline sağlık kardeşim hayırlı olsun. Deneyeceğim ilk fırsatta

M Çevrimdışı

Makrocum

Aktif Üye

3 Mar 2023
1
0
1

Çok başarılı koxp gibi değil g300s gerek kalmadı mause hata verdi derdi bitti hem g300s ayarlarına göre daha seri en önemlisi koxp gerek kalmadan vip depolaması iyi önceden farm yaparken sürekli vip atmak için üstüm doldumu diye 15 20 dk bir bakardım şimdi saatlerce bakmıyorm rpr derdi bitti 8 staf kullanıyoru hepsi rpr bitince son silahta genie hammer basmadan magic hammer basıyorum güvenli ve kulllanışlı

njordsoftware Çevrimdışı

njordsoftware

njordsoftware.com

12 Şub 2023
1,061
193
63

Çok başarılı koxp gibi değil g300s gerek kalmadı mause hata verdi derdi bitti hem g300s ayarlarına göre daha seri en önemlisi koxp gerek kalmadan vip depolaması iyi önceden farm yaparken sürekli vip atmak için üstüm doldumu diye 15 20 dk bir bakardım şimdi saatlerce bakmıyorm rpr derdi bitti 8 staf kullanıyoru hepsi rpr bitince son silahta genie hammer basmadan magic hammer basıyorum güvenli ve kulllanışlı
Değerli yorumların için teşekkürler dostum

S Çevrimdışı

Snowwer

Aktif Üye

5 Ocak 2023
28
7
3

Hayırlı olsun, beklediğim bir projeydi, özel exe bekliyorum, özel exe uygulaması ne zaman başlar

M Çevrimdışı

mtnt26

12 Nis 2021
411
237
43

hayırlı olsun , ihtiyaca yönelik bir proje , koxp kullanmak istemeyip genie altı gereken ihtiyacı halledecek özellikler düşünülmüş, fiyatıda bunlara göre gayet ideal eline sağlık.