⚠️ Trendyol Hizmetleri ⚠️- MAĞAZA TAKİP ✅ ÜRÜN FAVORİSİ ❤️ ÜRÜN DEĞERLENDİRME⭐⭐⭐ 👀 SEPETE EKLEME 🛒 Trendyol'da 1 NUMARA SEN OL

D Çevrimdışı

dmthings

26 Nis 2021
339
73
28

Burda yazılan hileler vb şeyler gerçek hayattan ziyade sanal ortamda kullanılan şeyler. İnsan hayatında olumsuz bir etki yaratmamaktadır. Ama senin yaptığın şey insanları yanıltan kişilere yardımcı olmak. Sen bunun gerçekten doğru olduğunu savunuyorsan eğer biraz empati yapmanı ve o yorumlara aldanarak bir ürün aldığını ve bu ürünü aldığın için zarar gördüğünü düşünmeni istiyorum. Yine de her koyun kendi bacağından asılır ...
Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın,
Satış yapılmayan bir ürün vardı değerlendirmesi yok diye üründe güzel bir ürün, Değerlendirme , favori hizmeti yaptık ve günde şimdi +50 sipariş almakta. Değişen şey ne oldu ? Ürün Ön plana çıkarmak. HEp kötü düşünmeyin hep kötüsünüz hep :)

aSiLTuRK Çevrimdışı

aSiLTuRK

16 Mar 2014
823
505
93

Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın,
Satış yapılmayan bir ürün vardı değerlendirmesi yok diye üründe güzel bir ürün, Değerlendirme , favori hizmeti yaptık ve günde şimdi +50 sipariş almakta. Değişen şey ne oldu ? Ürün Ön plana çıkarmak. HEp kötü düşünmeyin hep kötüsünüz hep :)
=) Anlattığın bu hikayecik kadar kolay olsa keşke =)

Pardon ürün değerlendirmeyi nasıl satıyorsun merak ettim ? Sipariş vermeden değerlendirme atılamıyor. E sipariş verip daha sonra iade ettirsen astarı yüzünü geçer =) ???

Ekli dosyalar