konu içeriginde yazıyor zaten ne gerek vardı hatırlatmana xdwww.trendyolhizmetleri.com hizmetinizde. Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.
konu içeriginde yazıyor zaten ne gerek vardı hatırlatmana xdwww.trendyolhizmetleri.com hizmetinizde. Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.
Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın,Burda yazılan hileler vb şeyler gerçek hayattan ziyade sanal ortamda kullanılan şeyler. İnsan hayatında olumsuz bir etki yaratmamaktadır. Ama senin yaptığın şey insanları yanıltan kişilere yardımcı olmak. Sen bunun gerçekten doğru olduğunu savunuyorsan eğer biraz empati yapmanı ve o yorumlara aldanarak bir ürün aldığını ve bu ürünü aldığın için zarar gördüğünü düşünmeni istiyorum. Yine de her koyun kendi bacağından asılır ...
Merhaba, www.trendhizmetler.com veya 05378225487 whatsapp numaramızdan bize ulaşıp test alabilirsiniz ücretsiz şekilde.Arkadaşla çalışan varmı?
=) Anlattığın bu hikayecik kadar kolay olsa keşke =)Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın,
Satış yapılmayan bir ürün vardı değerlendirmesi yok diye üründe güzel bir ürün, Değerlendirme , favori hizmeti yaptık ve günde şimdi +50 sipariş almakta. Değişen şey ne oldu ? Ürün Ön plana çıkarmak. HEp kötü düşünmeyin hep kötüsünüz hep![]()
Hikayecik'e nereden baktığın önemli, kötüsünüz kötü=) Anlattığın bu hikayecik kadar kolay olsa keşke =)
Kötü değil tecrübeliyiz =) Ama farketmez senin için kötü de oluruz.Hikayecik'e nereden baktığın önemli, kötüsünüz kötü![]()
Merhaba +905368225487Wp den ulaşmak istiyorum ama numara geçersiz çıkıyor