VPN Olmadan Discord Giriş (Paylaşım)

xorhan Çevrimdışı

xorhan

12 Kas 2014
2,339
1,086
113
Muğla

Arkadaşlar merhaba, daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama dc den görüşmek istediğim insanlar oldu ve girişin nasıl yapıldığını sorduğu için paylaşıyorum. Yöntem bana ait değil ama aşağıda gösterdiğim şekilde yaparsanız harici bir program kullanmadan normal bir şekilde discorda giriş yapabilirsiniz.

Öncelikle Bu linkteki goodbydpi yi indiriyoruz.
Bulamayanlar için dosyayı aşağıda gösterdim.
untitled.JPG

Daha sonra indirdiğiniz dosya içerisindeki 2_any_country_dnsredir.cmd uzantılı dosyayı yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.
Şu şekilde ekran geldikten sonra açık bırakıyoruz.
untitled.PNG

DNS ayarlarını da yaptıktan sonra işimiz bitiyor.

DNS ayarı;
untitled.PNG

Tamam dedikten sonra açık olan herşeyi kapatıp Discordu herhangi bir program olmadan kullanabilirsiniz :) İyi forumlar.

sanecan Çevrimdışı

sanecan

26 Kas 2021
71
33
18

bazı internet sağlayıcılarında direkt dns ile oluyor ama bazılarında olmuyor malesef.

N Çevrimdışı

Nineteen9612

2 Haz 2024
517
303
63

Ben bunu yapınca bütün internet trafiğim yavaşlıyor ve sayfaların yüklenmeleri çok uzun sürüyor, bunu yaşayan var mı?

M Çevrimdışı

MeFTaH

18 Şub 2013
20
7
3
30
Istanbul

cloudflare zerotrust ip tunneling araştırabilirsiniz trafik yavaşlatmadan sadece istediğiniz ipleri include/exclude edebilyorsunuz bildiğiniz warp ama sadece istediğiniz iplere

M Çevrimdışı

mako3455

2 Tem 2023
185
67
28

Yada şöyle yaparsın one.one.one.one cloudflarenin sitesinden indirip vpnsiz warp yaparak çözebilirsiniz hem mobilden hemde pcden

Daxtery Çevrimdışı

Daxtery

24 Ara 2013
320
113
43

Ben böyle şeyler internetimi etkileyebilir diye Chrome VeePN eklentisi kullanıyorum. Discorda da tarayıcıdan giriyorum tek tıkla vpn özelliğini açıp kapatıyorum.

Daha önce de bunu Opera için yazmıştım bir konuya fakat aşırı yavaşlayınca bunu buldum gayet hızlı...

xorhan Çevrimdışı

xorhan

12 Kas 2014
2,339
1,086
113
Muğla

Ben böyle şeyler internetimi etkileyebilir diye Chrome VeePN eklentisi kullanıyorum. Discorda da tarayıcıdan giriyorum tek tıkla vpn özelliğini açıp kapatıyorum.

Daha önce de bunu Opera için yazmıştım bir konuya fakat aşırı yavaşlayınca bunu buldum gayet hızlı...
Bu yavaşlama internetinizin fiber olmamasından olabilir mi? Meraktan soruyorum, bakır kablo mu internet altyapınız?

Daxtery Çevrimdışı

Daxtery

24 Ara 2013
320
113
43

Bu yavaşlama internetinizin fiber olmamasından olabilir mi? Meraktan soruyorum, bakır kablo mu internet altyapınız?
Hayır fiber internetim 1000. Ayrıca şirkette de Operadan giriyordum discorda orada da aynı durum söz konusuydu. Chrome ye geçtim o yüzden çok daha hızlı.

xorhan Çevrimdışı

xorhan

12 Kas 2014
2,339
1,086
113
Muğla

Hayır fiber internetim 1000. Ayrıca şirkette de Operadan giriyordum discorda orada da aynı durum söz konusuydu. Chrome ye geçtim o yüzden çok daha hızlı.
Benim net 100mbps 39 ping ben bu yöntemle sorunsuz kullanıyorum bro bende böyle bir problem olmadı. ISS Türknet

tizaro Çevrimiçi

tizaro

25 Mar 2013
454
175
43
mars

Arkadaşlar merhaba, daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama dc den görüşmek istediğim insanlar oldu ve girişin nasıl yapıldığını sorduğu için paylaşıyorum. Yöntem bana ait değil ama aşağıda gösterdiğim şekilde yaparsanız harici bir program kullanmadan normal bir şekilde discorda giriş yapabilirsiniz.

Öncelikle Bu linkteki goodbydpi yi indiriyoruz.
Bulamayanlar için dosyayı aşağıda gösterdim.
Ekli dosyayı görüntüle 5821

Daha sonra indirdiğiniz dosya içerisindeki 2_any_country_dnsredir.cmd uzantılı dosyayı yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.
Şu şekilde ekran geldikten sonra açık bırakıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5822

DNS ayarlarını da yaptıktan sonra işimiz bitiyor.

DNS ayarı;
Ekli dosyayı görüntüle 5823

Tamam dedikten sonra açık olan herşeyi kapatıp Discordu herhangi bir program olmadan kullanabilirsiniz :) İyi forumlar.

goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey türkiye için olanı var onu kullanıyorum. ben

zsbzsb Çevrimdışı

zsbzsb

8 Nis 2021
223
63
28

türkcell süperonline kullanıyorum,
dns ayarlarını değiştirdiğim zaman rise online da sorun yaşıyorum char askıda kalıyor sürekli camp geçişlerinde o sebeple bu yöntemi dns değiştirmeden nasıl kullanabilirim,

ek olarak ücretli exitlag ' ım var böyle bile olsa discord a bir türlü giremiyorum ayarlarını hep aynı sekilde yapardım son 1 haftadır girmiyor

F Çevrimiçi

fkmoto

1 Nis 2023
716
233
43

Goodbyedpi çalışıp discorda girsede discord bot programı çalışmıyor. Program dediğim mesela PC ekranını ss alıp discord kanala yollama gibi. Bunun çözümü var mı acaba? Discord yasaklarından önce çalışırdı.